lauantai 1. toukokuuta 2010

Umpimuki is back!

Kaikkien tuntema kansalaisten juovuttaja kaveri, Umpimuki on täällä taas. Umpimuki vol. 1 kävi tourilla, pipessä, lahdenrannassa, hki hookupissa ja monilla muilla reissuilla aiheuttamassa lähinnä pahennusta kanssa ihmisten keskuudessa. Jo sinänsä paljon pahennusta aikeuttavan Lapinlahden kingin, Hassisen käsittelyssä ollut Umpimuki aiheutti kaaoksen omaista juopuneisuutta ja tilintyhjentymistä monille kanssaihmisille jotka närkästyivät moisesta ja päättivät lopettaa Umpimukin tarinan Kiasman nurmikolle. Umpimuki vol.1 nukkui pois ja muistot hyvistä reissuista elää omaa legendaansa suullisten tarinoiden muodossa kuten minkätahansa urbaanilegendan.
Umpimuki vol.2 vihittiin käyttöön eilen reilulla kossu-annoksella Siskoni luona pelatessa Juoma-ailiasta. Umpimuki ei vielä tässävaiheessa iltaa aiheuttanut pahennusta, olihan paukutkin vielä aika laimeita joita muki tarjoili. Kohti Haapaniemen koulua paukut tiukkeni ja vappukisoissa Umpimuki vol.2 tarjoili kossua kilipailijoille lämmittelyks ennen heattia. Paukut oli juotu ja kisat kisattu. Mestari vei ja snadi hyvänä kakkosena maistoi kaljan kaverina hieman kossua ála umpimuki. Umpimuki tarjoili koko vapun tuhteja annoksia nuorille ympäri Valkeisenlampea ja aiheutti myös pahennusta punttisukkien keskuudessa. Umpimuki vol.2 selvisi siis vuoden ensimmäisestä koitoksesta, vapusta mikä ei varmaan ollut se kaikkein helpoin suoritus tulevan kesän reissuista.

Varkaudessa jätkät kujalla umpimukin ansiosta jo toista vuosikymmentä!

Umpimuki teki tepposet tuolle kurbille tourilla.

Umpimukista nautittuaan herra kusi jonkun randomin auton kylkeen. Pahennusta.


Umpimukista ruokajuomaa Pipessä, Kadetissa, kännissä, 2009


4 kommenttia:

  1. Auton kylkeen kusemisesta vitusti epäarvostusta. Toki myös rekkari esillä josta saa tarvittaessa omistajan tiedot, ei näin.

    Mukille rispektiä ja pitkää ikää.

    VastaaPoista
  2. Luutavasti autonomistaja ei eksy tälle blogille ja herra kusia mr. tuntematon.

    VastaaPoista
  3. Umpimukin väristä tulee muuten kovasti mieleen Ukkis-blogin layout.

    VastaaPoista